Termeni si conditii
Produse & Echipamente
Facebook
Cautare dupa Vehicul
In cazul in care modelul care il cautati nu este in lista sau nu se gasesc produse pentru modelul selectat, Contactati-ne !

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Toate conditiile enumerate mai jos se refera la toti clientii si la toate comenzile, daca nu sunt altfel specificate in scris de catre un senior manager al firmei.

TOATE PRETURILE DE PE ACEST SITE SUNT CU TVA.

Pozele de pe acest site au un caracter informativ si in realitate pot sa difere de poza afisata pe acest site. Ne declinam raspunderea pentru orice greseala de traducere; greseala ortografica; pret inexistent sau gresit;denumire de produs incorecta sau diferita de descrierea acestuia . Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Folosirea (vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.mxenduro.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. S.C. Best Wheels S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi. Prin accesarea site-ului www.mxenduro.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic , considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la S.C. Best Wheels S.R.L.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.mxenduro.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.mxenduro.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.mxenduro.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Preturi

Firma noastra face toate eforturile sa asigure preturi stabile. Din nefericire, datorita diversilor factori incluzand ratele cursului valutar, taxele si comisioanele vamale, fluctuatiile pietei, ocazional suntem nevoiti sa schimbam preturile fara vreo notificare prealabila. Toate preturile in acest site sunt exprimate in RON si este specificat daca pretul este cu/sau fara TVA.Preturile nu includ taxele de transport. Preturile sunt raportate la cantitate, va recomandam sa le verificati inainte de a lansa comanda.


BestWheels poate modifica in orice moment, fara nicio notificare prealabila, pretul oricarui Produs sau Serviciu prezentat pe Site. In situatiile in care, urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau a unor erori umane, pretul afisat pe Site nu este cel real, pot deveni incidente prevederile art. 1665 alin. 2 din Noul Cod Civil (Legea nr. 287/2009) referitoare la pretul derizoriu si ca atare nu poate fi incheiat un Contract valid intre BestWheels si Client, iar Produsele si/sau Serviciile afectate nu vor fi livrate si/sau furnizate. BestWheels va informa cu promptitudine Clientul asupra pretului corect in eventualitatea aparitiei unor asemenea situatii. Preturile afisate pe Site pot sa fie diferite de preturile afisate la raft in magazinele BestWheels pentru acelasi Produs.

Comenzi

Va rugam nu omiteti sa ne furnizati corect toate datele Dvs sau firmei Dvs inclusiv adresa de livrare, cod fiscal, contul, banca, numele persoanei de contact.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Best Wheels SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite comenzile, eventualele promotii, etc. S.C. Best Whhes SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea acestora Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră şi dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar. S.C.Best Wheels SRL administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Formularul de comandă / înregistrare prezentat pe Site-urile S.C.Best Wheels SRL cere informaţii prin care puteţi fi identificaţi sau pentru a vă contacta şi procesa solicitarea dumneavoastră. Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

S.C.Best Wheels SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru:

Atunci când suntem solicitaţi să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

Best Wheels SRL nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

2. Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime Best Wheels SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:

3. Securitatea datelor colectate Best Wheels SRL utilizează metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru , inclusiv de control şi audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare. Serverele pe care Site-urile sunt găzduite de către o firmă de specialitate (ISP), sunt protejate la acces fizic şi de la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic şi din punct de vedere al securităţii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii in domeniu şi, atunci şi dacă este cazul, le aplicam în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware şi software utilizată de catre soluţia Best Wheels SRL, este periodic analizată din punct de vedere al securităţii. Best Wheels SRL nu este raspunzătoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu carcter personal datorate folosirii mediilor nesecurizate de comunicaţie (de exemplu e-mail) sau datorate ISP-urilor.

4. Legea de guvernare Accesul şi utilizarea acestui portal, cât şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate în acord cu legile române în vigoare. Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificările ulterioare:

Legea comerţului electronic - 365/2002

Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic

Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000;

Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677 / 2001

Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web

Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe

Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)

Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei - 196/2003 publicată în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003.