Echipament Enduro & Echipament Moto | Piese & Accesorii MX | MXEnduro.ro
Produse & Echipamente
Producatori
Cataloage

Facebook
 
Cel mai Accesat Echipament Moose
Bombardier
KTM
Cautare dupa Vehicul
In cazul in care modelul care il cautati nu este in lista sau nu se gasesc produse pentru modelul selectat, Contactati-ne !
Cele mai Vizualizate
Recent Adaugate
Oferte Speciale
Cele mai Vandute
Produse Recomandate
Despre Noi

Echipamente Enduro si MotoCross

    In prezent motocicletele au devenit sinonim cu viteza.Echipamentul de protectie fiind obigatoriu la ora actuala. Cu toate acestea, prima motocicleta inventata de Gittlieb Daimler a fost construita pentru distractie si nu pentru viteza. Pentru mai multa siguranta in acesta "distractie" multe tari au obligat purtatea echipamentului si a castilor. Imbracamintea de protectie poate include jachete, manusi, cizme si pantaloni.
    In Off Road se poarta o gama de armuri din plastic pentru a proteja impotriva accidentarii de la cadere, lovirea altor motociclete, resturi aruncate de roata din spate a motocicletei din fata. Aceaste armuri protejeaza extremitatile de rupere si luxatie iar pieptul si spatele de oase luxatie sau incordare.
    Desi echipamentele sunt eficiente si care ne salveaza viata, asta inainte de obligatia de a fi purtate. Nu tot timpul se si intampla sa fie purtate la fiecare cursa.

Piese si accesorii moto

   Componentele si sistemele unei motociclete sunt produse in doua variate OEM (Original equipment manufacturer) si AfterMarket, piesele AfterMarket fiind produse de diferiti producatori ( AUNER, AIRSAL, ARROW, ATHENA, BOSATTA, BUZZETTI, CENTAURO, CIF, EFFE, GIANNELLI, HIFLOFILTRO, MOTO MIKE, LOUIS, LSL, METEOR, MOTORPARTS, OLYMPIA, POLINI, RMS, SGR, TNT, UFOplast, VEE RUBBER, VERTEX, WOSSNER ) mai mult sau mai putini cunoscuti, in mare parte producatori se vor axa pe consumabile (Placute Frana, Discuri Frana, Baterii, Simeringuri, Lant si Pinioane Transmisie, Lant Distributie, Garnituri, Kit-uri reparatie, Rulmenti, Carene (Off Road), Patine , etc) aceste produse fiind accesibile ca pret si cu timp de livrare mult mai rapid decat cele OEM, de multe ori diferente majore de pret intre cele doua categorii de piese (OEM si AfterMarket) desi in majoritatea cazurilor calitatea fiind aceasi. Piese care se gasesc doar OEM (Diverse piese din Transmisie, Parti intinzatoare distributie, Ambreiaj, Faruri, Amortizoare, Parti cadru, etc)  acestea fiind fara alternative, bineinteles disponibilitatea pieselor AfterMarket diferita de la motor la motor , disponibilitatea fiind afectata de an, tip, marca, capacitate motor, aceasta disponibilitate insemnand posibilitatea de a gasi piese pentru acel motor la un producator de piese AfterMarket sau doar de la producatorul OEM (Anumite cazuri cand nici pe OEM nu pot fi gasite).

Promotii la echipamente moto

   Promotiile la echipamente si piese sunt periodice si constante pe langa programul de afiliere!